Obrenovac, 09.12.2021

BRNABIĆ DANAS U NEMAČKOJ


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 12.11.2018.
Sastaje se sa premijerima Estonije i Islanda na panelu o digitalizaciji

Foto:Zorana Jevtić
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić boraviće u poseti Berlinu do 14. novembra. Brnabić će učestvovati na Privrednom forumu u organizaciji lista "Zidojče Cajtung".

Tema panela na kojem će premijerka Brnabić govoriti, zajedno sa premijerima Estonije i Islanda, Jirijom Ratasom i Katrin Jakobsdotir, je "Digitalna Evropa: vizija tri zemlje".

Premijerka će prisustvovati svečanoj večeri koju organizuje "Zidojče Cajtung", u Nemačkom istorijskom muzeju, kojoj će prisustvovati i nemačka kancelarka Angela Merkel, navodi se u saopštenju Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Tokom posete Berlinu, premijerka Brnabić će imati izlaganje na temu budućnosti Srbije u EU, na "Evropskom forumu" u organazaciji Fondacije Konrad Adenauer. Premijerka će učestvovati i na radnom doručku u organizaciji Fondacije Kerber.

Brnabić će se sastati sa Martinom Vanslebemom, predsednikom Saveznog udruženja nemačkih privrednih komora. Zajedno sa ministrom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladenom Šarčevićem, Brnabić će posetiti i trening centar kompanije Simens.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE