Obrenovac, 14.08.2022

KO ĆE KOME...


Izvor: Beta,N1,Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 01.05.2020.
Trifunović: Može da se ljuti na mene ko hoće, ali opozicija se nije snašla

Foto:N1


Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović ocenio je da se opozicija u Srbiji nije snašla u vreme pandemije korona virusa.

"To je moje lično mišljenje i može da se ljuti na mene ko hoće. Ja se prvi nisam snašao do kraja, priznajem. Sve je ovo novo za nas, i u redovnim okolnostima opozicija ima malu vidljivost i strašno se borimo da bi građani koliko-toliko čuli naše poruke i ideje. Ulica je bila odlično mesto za to jer nemamo medije", naveo je Trifunović za današnji NIN.

Ocenio je da su "u trenutku kada smo se svi zatvorili u kuće, prvo mesto u svakom normalnom informativnom programu zauzimale najpre informacije o virusu, stanju obolelih i preporuke struke" a da je "ono malo preostalog vremena služilo da vidimo šta vlast radi po pitanju virusa".

"Posao svih nas bio je da budemo glas razuma u vreme bezumlja, da pružimo ljudima nadu u političku normalnost i da im pokažemo kako bi ova kriza izgledala da je vode neki ljudi koji se osećaju kao državni činovnici, oslobođeni ličnih egotripova, umišljene veličine i fabrikovanja uloge u istoriji koju sramote samim svojim postojanjem", naveo je Trifunović.

Glavni urednik NIN-a Milan Ćulibrk složio se u Novom danu sa izjavom Sergeja Trifunovića da se "opozicija nije snašla u vreme pandemije".

"Definitivno je postojala šansa, s obzirom da smo videli kakve su se sve greške pravile tokom pandemije. U moru takvih grešaka, čini mi se da opozicija nije iskoristila priliku, da bude glas razuma i korektivni faktor. Doduše, možemo da budemo realni, pa da pitamo 'a gde je to mogla da kaže, osim u par medija koji nisu pod direktnom kontrolom vladajuće stranke i državnog vrha", kaže Ćulibrk.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE