Obrenovac, 11.08.2022

IZBORI U SRBIJI 26. APRILA


Izvor: N1/TV Prva,Lokalne novine | Obrenovac, 03.02.2020.
Selaković kaže da će im građani dati legitimitet

Foto:N1
Građani Srbije na izbore će izaći 26. aprila, a tog dana će biti održani i lokalni i parlamentarni izbori, navodi TV Prva. Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković je, gostujući na ovoj televiziji, rekao da će tim izborima legitimitet dati građani.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić ranije je rekao da će izbori biti ili 19. ili 26. aprila.

Selaković je, gostujući na TV Prva, rekao da je uveren da "ćemo imati dovoljan broj građana koji će potvrditi apsolutni legitimitet izbora". Sama činjenica da imate i snižavanje izbornog cenzusa koji omogućuje "baš ono što je predsednik govorio - da se demokratija saulice vrati u parlament", među poslanike, da se otvoreno, javno, glasno razgovara o svim pitanjima koji muče društvo, i koja su važna za našu budućnost, naveo je.

Neozbiljno je pripremati se za izbore mesec i po ili dva pred održavanje, ili onog trenutka kad su raspisani, ozbiljni političari se bave politikom sve vreme između dva izborna  ciklusa, a oni veoma ozbiljni i više nego između dva ciklusa, i vukući ozbiljne strateške poteze, onako kako naš predsednik Vučić radi, dodao je.

Razgovarajte sa svakim ozbiljnim političarem, iz Srbije i zemalja okruženja, koji su dolazili u situaciju da bojkotuju izbore, pitajte ih da li se kaju, rekao je.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE