Obrenovac, 11.08.2022

SVI DA POŠTUJU POLICIJSKI ČAS


Izvor: N1,Lokalne novine | Obrenovac, 03.05.2020.
Oglasio se ministar Stefanović

Foto:N1


Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pozvao je sve građane da poštuju policijski čas, koji je, kako kaže, uveden da bi se sačuvali životi ljudi, dodajući da će policija intervenisati kao i do sada.

"Važno je da ostavimo po strani političke i sve druge razlike i da svi poštuju mere Vlade Srbije. Policijski čas nije uveden da bi se neko sprečio da šeta, već isključivo da bi se sačuvalo zdravlje ljudi. Policija će nastaviti da obavlja svoj posao, kao i do sada. Policijski službenici će intervenisati, bez obzira na sve maliciozne komentare, dokumentovaće svaki slučaj i o tome obaveštavati nadležna tužilaštva i sudove, koji će odlučivati o daljem postupanju", rekao je ministar Stefanović, a navodi se u saopštenju MUP-a.

Ranije je narodni poslanik Balša Božović policiji prijavio "nestanak" ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića zbog toga što, kako je Božović naveo, ministar "već četiri dana ne reaguje na masovno kršenje zabrane kretanja i izazivanje direktne opasnosti od strane huligana".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da je siguran da će nadležni preduzeti sve mere i da će sve prekršioce policijskog časa, koga god politički podržavaju, privesti pravdi i kazniti.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE