Obrenovac, 08.08.2022

IZABERITE SVOG OPOZICIONARA


Izvor: FoNet,Lokalne novine | Obrenovac, 07.06.2020.
Jovanović: Prvi izbori gde neće biti birana vlast, nego prihvatljiva opozicija

Foto:Narodna stranka


Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju (SZS) u Skupštini Beograda i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da će izbori 21. juna biti "prvi izbori u istoriji na kojima neće biti birana vlast, nego prihvatljiva opozicija", saopštila je Narodna stranka.

"Sa obzirom da ti izbori nisu slobodni i da ne služe da se bilo šta promeni u društvu i pozivamo sve građane Srbije da ih bojkotuju", rekao je Jovanović u Obrenovcu, gde je razgovarao sa građanima.

Jovanović je naveo da opozicija "žudi za istinskim izborima" na kojima će građanima Obrenovca moći da kaže da zaslužuju bolju vlast i da bi trebalo da imaju bolju vezu sa centrom Beograda, da ne moraju da imaju člansku kartu ili vezu da bi radili u TENT ili Pro Tentu, kao i da se slobodno mogu prijavljivati na javne nabavke i poslovati bez reketa i korupcije.

"Obrenovčani zaslužuju i da im država objasni šta namerava sa prihvatnim centrom za migrante, jer država ne sme ništa da krije od svojih građana, a pogotovo ne da sklapa tajne ugovore sa drugim državama", rekao je Jovanović.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE