Obrenovac, 19.08.2022

NA DNEVNOM REDU IZBOR SUDIJA


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 11.02.2020.
Gojković sazvala novu vanrednu sednicu parlamenta za sredu

Foto:Tanjug/Sava Radovanović
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, na zahtev 154 narodna poslanika, sazvala je novo vanredno zasedanje parlamenta za sredu, 12. februar, sa početkom u 10 časova.

Narodni poslanici razmatraće Predlog odluke o prestanku funkcije predsednika suda u sudovima opšte i posebne nadležnosti u Republici Srbiji, koji je podneo Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu i više predloga odluka o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, a koje je podneo Visoki savet sudstva.

Na dnevnom redu naćiće se i Predlog odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Komisije za hartije od vrednosti za 2020. godinu, koji je podneo Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava.

Biće razmatrani i Predlog odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Regulatornog tela za elektronske medije za 2020. godinu, koji je podneo Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, i predlozi odluka o davanju saglasnosti na Rebalans finansijskog plana Agencije za energetiku Republike Srbije za 2019. i 2020. godinu, koje je podneo Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE