Obrenovac, 11.08.2022

SVE BORCI ZA SLOBODU


Izvor: N1,Lokalne novine | Obrenovac, 12.07.2020.
Tepić: Mladost neće da bude slagana i obmanjivana

Foto:N1


Poslanica Marinika Tepić izjavila je za N1 sa protesta u Novom Sadu da je tu, "ne samo zato što je narodna poslanica, nego i majka, neko ko ovoj deci treba da pomogne da se izbore za svoju slobodu i pravdu". "Na ovo okupljanje pozvao je niko drugi do Aleksandar Vučić, direktno je pozvao ljude na ovu vrstu pobune", kaže Tepić.

Kako je rekla, razlog što je na protestu, je "ne samo što je narodna poslanica koja treba da bude uz narod i građane, nego je i majka".

"Neko ko ovoj deci treba da pomogne da se izbore za svoju slobodu i pravdu, oni su kivni. Kao što vidite, ovde je prosek godina 25, mi smo veterani pored njih. Ta mladost neće da bude slagana, obmanjivana, da sad već govore da imaju još dva ispita i pakuju stvari da idu u jednom pravcu", kaže ona.

Govoreći o događajima na protestu u Novom Sadu, kaže da misli da je potpuno jasno da se radilo o provokacijama.

"Niko od ovih mladih ljudi, iako imaju energije, ipak su dovoljno obrazovani i hrabri da ne nanose drugome štetu", kaže ona.

Prema njenim rečima, "ušli smo u devetu godinu".

"Sve maske su pale, više ne može da se udvara i koketira, kap je prelila čašu kada su svi shvatili ono na šta smo mi ranije upozoravali - lažni izbori, simulacija da je sve u redu, da je epidemija gotova... Na ovo okupljanje pozvao je niko drugi do Aleksandar Vučić, direktno je pozvao ljude na ovu vrstu pobune", kaže Tepić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE