Obrenovac, 08.12.2021

SVE VUČIĆEVE NOVOGODIŠNJE ČESTITKE


Izvor: Telegraf.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 20.12.2019.
Od 'ne gubite nadu' do 'radićemo više i bolje, živećemo bolje'

Foto:Telegraf/Tanjug/Sava Radovanović
Kako se bliži kraj godine i sumiraju utisci o protekloj, tako logično polažemo nade da će ona godina koja dolazi biti mnogo bolja. Tradicija nalaže da nam novogodišnje praznike čestitaju i ličnosti iz javnog sveta, a među njima su i političari, tako i sadašnji predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Kako će predsednik sumirati 2019. godinu i šta će poželeti građanima Srbije videćemo već za nešto više od 10 dana, a ovo su neke od Vučićevih čestitki za protekle godine.

Čestitka 2018. godine za 2019. godinu: " Teško da ćemo u svojoj istoriji naći ovoliko ekonomski uspešnih godina"

Čestitajući novu 2019. godinu, Vučić je građanima poželeo da bude jednako dobra kao 2018. godina.

- Teško da ćemo u svojoj istoriji naći ovoliko ekonomski uspešnih godina, da nam rast bude veći od četiri odsto - rekao je Vučić za u čestitki za 2019. godinu.

Kako je istakao, suficit u budžetu će naredne godine (2019) biti više od 300 miliona evra, a plate i penzije će se dodatno povećavati.

- Radićemo još više i bolje, i ljudi će živeti bolje - rekao je Vučić tada.

Čestitka 2017. godine: "2018. godina biće presudna"

On je i ovog puta ukazao na izazove koji predstoje u novoj 2018. godini, ali je rekao i da se uz marljiv rad popravi standard građana i obezbede veća primanja.

- Ova godina za Srbiju je bila uspešna, mnogi izazovi su prevaziđeni i stvoreni su uslovi za bolju budućnost - ocenio je tada predsednik Republike.

- Uspeli smo da otvorimo mnogo novih radnih mesta, da napravimo kilometre i kilometre novih auto-puteva, regionalanih i lokalnih puteva. Uradili smo mnogo dobrih stvari za budućnost naše dece - kazao je Vučić i 2018. najavio kao jednu od presudnih godina.

- To je godina u kojoj ćemo samo zajedničkim snagama, samo jedinstveno moći i morati da sačuvamo mir i stabilnost, ne samo u našoj Srbiji, već i celom regionu. 2018. godina mora da bude godina ubrzanih evropskih integracija za našu zemlju, ali i godina uspešne i svestrane saradnje i sa Ruskom Federacijom i NR Kinom - naglasio je Vučić u svojoj čestitki za 2018. godinu.

Čestitka 2016. godine: "Kasa naše Srbije biće sigurna"

Kao premijer Srbije Vučić je uputio je čestitku građanima Srbije 2016. za nadolazeću 2017. godinu. U rukom pisanoj čestitki on je svima poželeo mnogo rada, a kako je naveo, "kasa naše Srbije biće sigurna i sve punija".

- Vi, građani Srbije, uspeli ste da napravite taj izvanredan rezultat, uprkos svim izazovima, posebno imajući u vidu činjenicu da smo u 2016. godini, samo za kamate po osnovu javnog duga, isplatili čak 128,5 milijardi dinara. Suficit u državnoj kasi ostvarili smo zahvaljujući radu, disciplini i veri vas, građana Srbije, da možemo da promenimo i sebe i našu zemlju - naveo je Vučić.

On je napisao da "sada kada je Uprava za trezor zatvorena i više nema uplata i isplata, da je Vlada Srbije ostvarila suficit u budžetu od 4,2 mlijardi dinara".

Čestitka 2013. godine: "Ne gubite nadu"

Vučić je 2013. godine uputio novogodišnju čestitku građanima Srbije kao prvi potpredsednik Vlade želeći im da ne gube nadu, koliko god bilo teško i kakvi god da su izazovi pred njima u 2014. godini.

- Želim da u narednoj godini svi radimo još više i još napornije, da podižemo jedinu zemlju koji imamo, našu lepu Srbiju, da ne gubimo nadu, koliko god da nam je ponekad teško i koliko god da su veliki izazovi pred nama, već da još snažnije gradimo, stvaramo i napredujemo - naveo je Vučić u čestitki 2013. godine.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE