Obrenovac, 20.01.2022

POSLANICI POSTAVLJALI PITANJA


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 27.12.2019.
Danas nastavak rasprave

Foto:G.Srdanov/RAS Srbija
Deo sednice Skupštine Srbije na kojem članovi Vlade odgovaraju poslanicima na njihova pitanja, koji se održava svakog poslednjeg četvrtka u mesecu, održan je juče, a Skupština će nastaviti rad danas od 10.00 raspravom o amandmanima na usvojeni dnevni red Desete sednice Drugog redovnog zasedanja.

Poslanici su juče počeli raspravu o amandmanima na predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Vojsci Srbije, na koji je podneto ukupno 27 amandmana.

Na dnevnom redu Desete sednice su i Predlog strategije odbrane Srbije, Predlog strategije nacionalne bezbednosti Srbije, Predlog odluke o upotrebi Vojske Srbije i drugih snaga odbrane u multinacionalnim operacijama van granica naše zemlje.

Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Češke o saradnji u oblasti odbrane i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Severne Makedonije o uspostavljanju zajedničkog graničnog prelaza, takođe su na dnevnom redu.

Tokom zasedanja, poslanici su po hitnom postupku raspravljali i o kandidatima za nedostajuće članove REM-a, o čemu će se izjašnjavati u danu za glasanje, kao i po svim drugim tačkama dnevnog reda tekuće sednice.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE