Obrenovac, 09.12.2021

NE SME BITI NEODLUČNOSTI I SLABOSTI


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 01.06.2019.
Stefanović: Od policije se očekuje da zada udarac mafiji

Foto:Tanjug/MUP Republike Srbije
Ministar Nebojša Stefanović kaže da od policije očekuje da zada oštar i odlučan udarac narko-mafiji u i da u toj borbi ne sme biti ni neodlučnosti ni slabosti.

„Moramo da pobedimo u sukobu sa kriminalacima, oni moraju da dobiju jasnu poruku države da takvom delovanju na teritoriji naše zemlje nema mesta. Razgovarali smo sa policijskim službenicima i posebno mi je stalo da naši ljudi, koji se bave svakako jednim od najtežih poslova u zemlji, potpuno shvate da građani od njih očekuju neprekidne aktivnosti na suzbijanju kriminala i maksimalno angažovanje kako bi naša zeml?a bila bezbedna i sigurna“, naglasio je Stefanović.

On je juče posetio Policijsku upravu Novi Sad i novosadski odred Žandarmerije.

Ministar je sa pripadnicima Žandarmerije razgovarao o zadacima koji su pred ovom jedinicom, pogotovo u današnje vreme kada se od nje očekuje da u svakom trenutku bude spremna da izvrši svaki zadatak vezan za bezbednost naše zemlje.

„Moral ljudi u ovom odredu je na izuzetno visokom nivou i oni su potpuno spremni da u svakom trenutku, bez bilo kakvog oklevanja, krenu u izvršenje zadataka koji se tiču bezbednosti naše zemlje", rekao je on.

Pripadnici Žandarmerije razumeju koliko njihova zemlja očekuje od njih i koliko su važni u sistemu zaštite bezbednosti, ne samo od kriminala, već i terorizma i svih drugih izazova koji mogu da ugroze bezbednost na bilo kom delu teritorije Srbije, kaže Stefanović.

On je istakao da mu je drago što pripadnici Žandarmerije svoje zadatke shvataju ozbiljno i što su spremni da, vrlo često rizikujući i svoje živote, u svakom trenutku budu na usluzi svom narodu, navodi se u saopštenju MUP.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE