Obrenovac, 11.08.2022

VIRUS IMA BOLJI REJTING


Izvor: FoNet ,Lokalne novine | Obrenovac, 05.04.2020.
Trifunović: Sada se vidi da je sistem truo, Vučić ljubomoran na koronavirus

Foto:N1


Aleksandar Vučić je postao ljubomoran na koronu i njenu medijsku zastupljenost. Nikada se jasnije nije videlo da je sistem truo, ali da imamo materijala, da imamo ljude, što je najvažnije, samo je potrebno primeniti pozitivnu selekciju i sve postaviti na svoje mesto, rekao je predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović.

Lider PSG-a je u intervjuu za portal Nova.rs ocenio da je koronavirus prvi ispit koji predsednik Srbije Aleksandar Vučić "polaže bez puškica i varanja" i konstatovao da je sada svima jasno da on "nije taj najbolji i najpametniji student ikada".

Trifunović je predvideo da će, posle vanrednog stanja, kod ljudi biti jača želja za slobodom i veća spremnost da se za nju bore.

On je ocenio da je javnost od početka epidemiološke krize dobro reagovala na obraćanja lekara.

Čak su i nastupi premijerke Srbije Ane Brnabić i ministra zadravlja Zlatibora Lončara bili bolje ocenjeni od Vučićevog "histerisanja", ali je on, posle toga, rešio da "vrati uzde u svoje ruke", rekao je Trifunović.

Kako je objasnio, "tako je ponovo uspostavio taj radikalski narativ koji zahteva postojanje neprijatelja i, nažalost, taj obrazac su počeli da preuzimaju i drugi".

Kada je reč o donetim merama, Trifunović je naglasio da je bilo nekih neophodnih i dobrih, ali i nekih nejasnih i sramotnih.

Prema njegovim rečima, jasno je da "ovakva vladavina u vreme vanrednog stanja najviše podseća na diktaturu".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE