Obrenovac, 08.12.2021

SKOT U OPROŠTAJNOJ POSETI KOD RADOJIČIĆA


Izvor: Telegraf.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 11.09.2019.
'Zahvalnost Gradu na podršci, nadamo se nastavku saradnje'

Foto:Beoinfo
Odlazeći ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot sastao se u utorak sa gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem, a prilikom ove oprištajne posete, izraženo je obostrano zadovoljstvo zbog uspešne saradnje između dva zvaničnika i dve institucije u prethodnom periodu, kao i uverenje da će se ona nastaviti.

Gradonačelnik Radojičić je zahvalio ambasadoru Skotu na projektima koje je Ambasada SAD realizovala za vreme njegovog mandata u Beogradu.

– Zahvalan sam vam na dosadašnjoj saradnji i svemu što ste učinili. Doprinos Ambasade SAD Beogradu je veliki, pre svega u opremanju beogradskih zdravstvenih ustanova – istakao je Radojičić.

Zvaničnici su razgovarali i o daljem razvoju Beograda, a ambasador Skot je istakao da primećuje energiju i napredak srpske prestonice.

– Zahvaljujem gradonačelniku Radojičiću i Gradu Beogradu na dobroj saradnji i svemu što čine za ambasadu. Prethodnih godina, Ambasada SAD je realizovala mnoge programe i projekte u interesu srpskog naroda. Period u Beogradu mi je bio veoma prijatan, a nadam se i da smo mi bili dobri građani – istakao je Skot.

Gradonačelnik Radojičić i ambasador Skot izrazili su uverenje da će se uspešno partnerstvo nastaviti i u daljem periodu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE