Obrenovac, 01.12.2021

OBELEŽEN DAN SPS-a


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 18.07.2019.
Dačić: 'Socijalisti su najstariji srpski politički brend'

Foto:Filip Krainčanić/RAS Srbija
Predsednik SPS Ivica Dačić čestitao je Dan partije svim članovima i simpatizerima socijalista, uz poruku da su "socijalističke vrednosti u osnovi naše državnosti".

Dačić je podsetio da je SPS osnovana pre 29 godina, 17. jula 1990. godine, na temeljima svih preteča socijalističkih i komunističkih ideja.

Naveo je da se ideologija stranke zasniva na borbi za prava radnika, seljaka, omladine, penzionera, za jednakost polova, besplatno školstvo i zdravstvo, dostojanstven život svih građana.

- Mi, srpski socijalisti 21. veka, stojimo postojano, na stazi koju su utabali najbolji ljudi u novijoj istoriji našeg roda. Nadahnuti smo idealima koji spajaju najnaprednije ljude čovečanstva. Niko u Srbiji nema takvo nasledje, niti takve stručne, iskusne, odgovorne, posvećene ljude za svaki zadatak i posao - naveo je Dačić u čestitki.

On je dodao da su socijalističke vrednosti u osnovi naše državnosti, a da su "socijalisti najstariji srpski politički brend".

Dačić je poručio i da "ne postoji politička snaga u srpskom narodu sa dubljim korenima od SPS".

- Uvek smo bili, i danas smo baš tamo gde je i trebalo da budemo deleći sudbinu onih zbog kojih i postojimo. Hvala vam što ste svih godina verovali i podržavali nas u teškim i srećnim trenucima. Mi ćemo i dalje nastaviti borbu za jedine prave ideale, za socijalističke vrednosti - zaključio je Dačić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE