Obrenovac, 08.08.2022

MENJAJU PLOČU


Izvor: N1,FoNet,Lokalne novine | Obrenovac, 21.04.2020.
Obradović: Promena tona o koronavirusu na signal Vučića jer želi izbore pre leta

Foto:N1


Najnovija promena tona i zaključaka Kriznog štaba u vezi sa širenjem pandemije u Srbiji ne može imati drugi motiv sem signala predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je došlo vreme da se sve završi po svaku cenu, jer izbori na svim nivoima moraju biti održani pre leta, ocenio je predsednik pokreta Dveri Boško Obradović.

On je u pisanoj izjavi naveo da su se prvo smejali novoj zaraznoj bolesti i uprkos širenju epidemije u Evropi raspisali izbore i skupljali potpise stotina hiljada ljudi u zatvorenom prostoru.

"Javno su tvrdili da izbori neće biti odloženi i zaista su želeli da ih sprovedu bez obzira na sve, jer su spremili novu izbornu krađu, a sva kupljena i lažna opozicija zauzela je svoja mesta na startu nove pozorišne predstave. Kada su shvatili da je vrag odneo šalu i da ne mogu na silu da organizuju izbore u vreme pandemije, promenili su ploču i zaključili da epidemiju mogu iskoristiti za potpuno ukidanje Narodne skupštine, uvođenje vanrednog stanja i novi oblik lične promocije i predizborne kampanje predsednika Srpske naprede stranke", istakao je Obradović.

Obradović je naveo da "novi, nagli preokret da je stanje sve bolje, iako broj zaraženih stalno raste i mnogo je veći nego kad je pre nekoliko nedelja u zvaničnim SMS porukama prećeno masovnim umiranjem kao u Italiji i Španiji, ima veze isključivo sa izborima i Vučićevim strahom da mu vreme ističe".

"Otuda žurba i ubrzanje kako bi se sve pripremilo za izbore pre leta. Kao što nam je objašnjeno da moramo biti utamničeni četiri dana za Vaskršnje praznike, tako će nam sada odjedanput biti obrazloženo da je sve u redu i da uz određene mere zaštite možemo masovno na birališta", ocenio je Obradović i naveo da "još ostaje samo da se vidi kako će tome prilagoditi zabranu okupljanja da bi sprečili proteste koji ih čekaju odmah po okončanju vanrednog stanja".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE