Obrenovac, 15.05.2021

SKUPŠTINA BEOGRADA ZASEDA U PETAK


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 25.09.2019.
Na dnevnom redu postavljanje direktora ovih javnih preduzeća u gradu

Foto:Nebojša Mandić
Sednica Skupštine grada Beograda biće održana u petak, 27. septembra, a pred odbornicima će se naći Predlog izmene i dopune generalne regulacije za izgradnju objekata i vodova sistema daljinskog grejanja u Beogradu - TO Novi Beograd, Predlog plana detaljne regulacije Topčiderske reke.

Zatim predlog izmene i dopune plana detaljne regulacije dela Vračarskog platoa između Katanićeve, Makenzijeve, Čuburske.

Na dnevnom redu je i Predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o gradskoj upravi Grada Beograda, kao i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na odluku o raspodeli neto dobiti iz 2018. godine za javna preduzeća: "Beogradski vodovod i kanalizacija","Beogradske elektrane", "Zelenilo Beograd", "Pogrebne usluge", "Gradsko stambeno".

Zatim "Parking servis","Veterina Beograd", "Putevi Beograda", Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, Urbanistički zavod Beograda, "Ada Ciganlija", "Beogradska tvrđava", "Beogradvode", Zavod za biocide i medicinsku ekologiju, Gradski zavod za veštačenja, Slobodna zona Beograd 2015 d.o.o, Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd d.o.o.

Na dnevnom redu su i predlozi akata o kojima se odlučuje po skraćenom postupku, a to su predlozi rešenja o razrešenju i imenovanju direktora i v.d. direktora u jednom broju preduzeća i ustanova, čiji je osnivač Grad Beograd, imenovanju članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova, kao i o razrešenju i imenovanju članova školskih odbora u jednom broju osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada Beograda.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE