Obrenovac, 09.12.2021

VANREDNA SEDNICA SKUPŠTINE 8. JULA


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 29.06.2019.
Evo šta će se naći na dnevnom redu

Foto:Marina Lopičić
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković sazvala je 13. vanredno zasedanje parlamenta za ponedeljak, 8. jul, na zahtev 161 poslanika.

Kako je saopšteno iz skupštine, na dnevnom redu biće predlozi odluke o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članova parlamentarnih odbora koje su odvojeno podnele poslaničke grupe Socijaldemokratske partije Srbije Stranke moderne Srbije.

Na dnevnom redu biće i Predlog odluke o izmenama Odluke o razrešenju i imenovanju članova i zamenika članova Republičke izborne komisije koji je podnela Poslanička grupa Stranka moderne Srbije.

Narodna skupština razmatraće i Predlog odluke o izboru zamenika javnog tužioca, koji je podnelo Državno veće tužilaca, zatim Predlog odluke o izboru zamenika javnog tužioca, koji je podnelo Državno veće tužilaca, Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, koji je podneo Visoki savet sudstva i Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, koji je podneo Visoki savet sudstva.

Pred poslanicima će biti i Predlog odluke o izboru člana Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki koji je podneo Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava.

Zasedanje će se održati u Domu Narodne skupštin, sa početkom u 11 časova, dodaje se u saopštenju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE