Obrenovac, 08.08.2022

BANDA


Izvor: N1,Lokalne novine | Obrenovac, 12.07.2020.
Suša: Desničari oteli protest građanima Beograda

Foto:Tanjug/Zoran Žestić


Ovo nisu provokatori, ovo su desničari, ima i rulje. Na žalost oni su oteli miran nenasilni protest građanima Beograda i danas su oni pobednici, ocenila je novinarka Gordana Suša za N1. Ona dodaje da vlast s njima lako koordinara i da je to razlog zašto večeras ima malo policije u Beogradu.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je policija večeras reagovala posle brutalnih napada, a Suša ističe da ne zna gde je Stefanović video reakciju policije.

Govoreći o onima koji u petak uveče protestuju u Beogradu, Suša je kazala da tu ima različitih desničarskih grupa, a da su Srđan Nogo i Boško Obradović postali paradigma pobunjene Srbije.

"Nogo s jednom politikom koja se neće libiti nasilja, i Obradović koji se prosvetlio i zalaže se za nenasilje", objašnjava Suša.

Ona ocenjuje da ova situacija ide u prilog predsedniku Aleksandru Vučiću koji je danas učestvovao u online samitu u Parizu. Objašnjava da su ovo tematski protesti, a da se njoj čini da je dogovoreno da se ide sa pričom da ne damo Kosovo.

Suša napominje da građanski demonstranti, koji su u četvrtak sedeli ispred skupštine, moraju jasno da se ograde od ovih demonstranata i da se zna da su to potpuno različite opcije. Dodaje da im savetuje da odu i da ne posmatraju šta se dešava.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE