Obrenovac, 19.08.2022

BOJKOT POSLE BOJKOTA?


Izvor: nova.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 27.09.2020.
Bojkot opozicija po─Źela kampanju za beogradske izbore

Foto:Vesna Lali─ç


Srpska opozicija ili dobar njen deo uveliko se priprema za beogradske izbore 2022. godine, a pojedine stranke su ve─ç izabrale i kandidate za gradona─Źelnika.

Prvi koji su oglasili kandidata za gradona─Źelnika bili su Vuk Jeremi─ç i njegova Narodna stranka.

“Predsedništvo stranke je donelo odluku da pripreme za osloba─Ĺanje Beograda na izborima 2022. poveri potpredsedniku stranke, generalu Zdravku Ponošu. Ne bih bio u cipelama onih na suprotnoj strani”, napisao je na Jeremi─ç na Tviteru i tako se zvani─Źno uklju─Źio u trku za Beograd.

Prema saznanjima portala nova.rs sli─Źna situacija je i me─Ĺu drugim opozicionim strankama koje su bile udru┼żene u ideju bojkota. Uveliko se razra─Ĺuje strategija, analiziraju se mogu─çi kandidati…

Izvor našeg portala blizak bivšem gradona─Źelniku Beograda ka┼że da su pripeme u SSP uveliko u toku i da je Dragan ─Éilas u stalnoj komunikaciji sa istaknutim ─Źlanovima.

“Još nije poznato koga ─çe gurnuti u prvi plan, ali se kampanja uveliko sprema. Jedan od mogu─çih kandidata je i Marinika Tepi─ç”, isti─Źe naš sagovornik i dodaje da su lideri opozicije u strahu su da Vu─Źi─ç ne pomeri izbore za Grad za 2021. i tako ih uhvati nespremnim.

U prilog re─Źima našeg sagovornika idu ─Źesta pojavljivanja Marinike Tepi─ç i njen sve aktivniji anga┼żman u srpskoj prestonici, me─Ĺutim nije isklju─Źeno i da ─çe ─Éilas izvu─çi novo lice u gradu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE