Obrenovac, 08.08.2022

JEDAN SNI┼ŻEN CENSUZ NA GOMILI


Izvor: nova.rs/Beta/Lokalne novine | Obrenovac, 29.01.2021.
Opozicija predo─Źila nove, racionalnije na─Źine borbe

Foto:TANJUG/TARA RADOVANOVIC


Predstavnici opozicionih stranaka i pokreta nastavili su razgovore o zajedni─Źkoj borbi za izborne uslove, na sastanku odr┼żanom u prostorijama centrale Nove stranke u Beogradu, saopšteno je iz te stranke. U saopštenju se navodi da su sastanku prisustvovali predstavnici Nove stranke, Socijaldemokratske stranke, Demokratske stranke Srbije, Pokreta "1 od 5 miliona", Inicijative "Ne davimo Beograd", Zelene stranke, Gra─Ĺanskog demokratskog foruma, Ma─Ĺarskog pokreta, Nove Srbije, kao i Branislav Le─Źi─ç i Marko Basta─ç.

“Zaklju─Źak sastanka je da su ciljevi svih istaknutih platformi identi─Źni, a da je razlika jedino u na─Źinu njihove realizacije, zbog ─Źega su i predo─Źeni novi, racionalniji na─Źini borbe, na ─Źijem unapre─Ĺenju ─çemo raditi do narednog susreta, zakazanog za utorak, 2. februar, takodje u prostorijama centrale Nove stranke”, piše u saopštenju.

Kako se navodi, “predstavnici opozicionih stranaka i pokreta saglasni su da je jedini protivnik re┼żim Aleksandra Vu─Źi─ça”, jer je doveo Srbiju do toga da se danas razgovara o osnovnim na─Źelima demokratije, koja se u modernim evropskim dr┼żavama odavno podrazumevaju.

“Stoga je akcenat, i pored svih razlika u politikama, na dogovoru da ─çemo se protiv re┼żimske mašinerije, primitivno gra─Ĺene proteklih devet godina, zajedno boriti, kako bismo Srbiju kona─Źno vratili na put zemalja Evrope 21. veka”, navodi se u saopštenju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE