Obrenovac, 29.11.2021

Podela 73.broja SNS Informatora


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 29.06.2019.
Opštinski odbor SNS Obrenovac

Foto:lokalnenovine.rs
Članovi opštinskog odbora Srpske napredne stranke Obrenovac su kao i prethodnih meseci i ovog meseca predstavili sugrađanima najnoviji 73. broj SNS Informatora. Pored podele Informatora članovi stranke su razgovarali sa Obrenovčanima o aktuelnim dešavanjima, o svemu onome što je urađeno u Obrenovcu u prethodnom periodu, kao i o planovima koji tek treba da budu realizovani

"Ovih dana vrlo je teško okrenuti glavu na neku stranu, a da ne vidimo neko gradilište i biće još novih gradilišta ovog paklenog leta, kažem namerno paklenog u smislu građevinskih radova koji se izvode na teritoriji naše Gradske opštine" - rekao je Mirko Vranešević, OO SNS Obrenovac.

"Uspeli smo da izgradimo ono što generacije nisu mogle" naslovna je strana najnovijeg broja SNS Informatora u kom se može pročitati sve o gradilištima širom Srbije, autoputevima i mnogobrojnim aktivnostima Srpske napredne stranke.

SNS panorama kao i u prethodnim izdanjima predstavlja šta je sve u prethodnom periodu urađeno po opštinama na teritoriji cele Srbije..Mnogo je radova, investicija na sve strane, što je odličan pokazatelj da se Srbija pokrenula i da je danas deset puta bolja nego pre  deset godina. Obrenovac u SNS Panorami zauzima značajno mesto kao opština koja se nezaustavljivo razvija.

"Naš autoput se polako završava, sredinom avgusta ćemo moći da idemo direktno do Čačka, a od Nove godine ćemo biti povezani do Surčina i petlje sa obilaznicom oko Beograda, što znači dalje sa Evropom. Sve te investicije ne bi bile moguće bez velikog zalaganja koje ulaže u nove investicije i dovođenje investitora naš predsednik stranke i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić. Upravo zahvaljujući njemu i njegovom ličnom prijateljstvu i sastancima koje je imao sa predsednikom Narodne Republike Kine Si Đi Pingom mi imamo te investicije u Srbiji čija je vrednost više milijardi evra. Najznačajnija od tih investicija za nas je naš most koji će nas povezati sa Surčinom, a predlog naroda je da most ponese ime prijateljstva predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Narodne Republike Kine Si Đi Pinga." - rekao je Mirko Vranešević.

Veliki broj Obrenovčana koji je posetio štand predstavlja jasnu potvrdu da naši građani podržavaju rad Srpske napredne stranke i istovremeno se interesuju za stranačke aktivnosti.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE