Obrenovac, 09.12.2021

Podela 70. broja SNS Informatora


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 23.03.2019.
Opštinski odbor SNS Obrenovac

Foto: SNS Obrenovac
Aktivisti Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Obrenovac predstavili su  sugrađanima novi 70-ti broj Informatora koji govori o aktivnostima Srpske napredne stranke, a namenjen je građanima kako bi im se približilo sve ono što je Srpska napredna stranka uradila u prethodnih mesec dana na teritoriji cele Srbije, ali i o planovima i narednim koracima. Akcija podele Informatora započela je minutom ćutanja u znak sećanja na sve žrtve NATO agresije 1999. godine.

"Danas dvadeset godina nakon tog događaja pitamo se da li smo nešto naučili, da li nas je istorija nečemu naučila obzirom da nam se nekako stalno ponavlja. Sa druge strane imamo neke ljude koji protestuju bas sada na dvadesetogodišnjicu NATO bombardovanja izražavaju svoje nezadovoljstvo, što i jeste njihovo pravo, šetnjom, ali njihovo pravo nije da ugrožavaju bezbednost." - rekao je Mirko Vranešević, OO SNS Obrenovac.

Sedamdeseti jubilarni broj je sav u znaku kampanje "Budućnost Srbije" koju širom Srbije sprovodi predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić kako bi građanima predstavio postignute rezultate, najavio dalje planove i čuo njihove primedbe i predloge. Predsednik će tokom kampanje obići više od 100 opština i razgovarati sa ljudima, jer želi da čuje šta ih tišti i koliko
su zadovoljni urađenim poslom, ali i da im predstavi sve što je do sada postignuto – nove fabrike i radna mesta, obnovljene i novoizgrađene škole, vrtiće, bolnice i domove zdravlja, puteve, mostove, ustanove kulture, stanove...Velika podrška ljudi, u mestima koje je do sada predsednik posetio, govori da ljudi poštuju instituciju predsednika, sve ono što je uradio za Srbiju u poslednjih nekoliko godina, svesni da je urađeno  mnogo stvari i da su nesporni rezultati u svim oblastima.

"Zakon Republike Srbije je predvideo izbore na kojima građani izlaze i glasaju i svojim glasovima biraju ko će da ih vodi. Na svim prethodnim izborima u proteklih nekoliko godina građani nedvosmisleno pokazuju koga žele i kome daju svoju podršku. Mi ne možemo da zamislimo situaciju da nam se vrate neki događaji nasilja kada su dolazili na vlast neki u čijem je maniru paljenje Skupštine. Videli smo prošle nedelje upad u zgradu RTS-a, videli smo blokadu Predsedništva u kome se tada nalazio predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić." - rekao je Vranešević.

Protekle nedelje prostorije Srpske napredne stranke posetio je veliki broj građana, koji čak nisu nikada bili članovi ni jedne stranke, sa željom da svojim učlanjenjem pruže podršku predsedniku Srbije.

"Činimo sve da naš narod ostane da živi ovde, činimo sve da naš narod krene da radi i da prima plate, pokušavamo da vratimo sve dugove koje smo nasledili i nećemo da dozvolimo da neko sada ponovo dođe, da stavlja katance na te iste fabrike, da krene da privatizuje i pljačka Srbiju." - naglasio je Vranešević.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE