Obrenovac, 01.12.2021

Podela 66.broja SNS Informatora


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 24.11.2018.
Opštinski odbor SNS Obrenovac

Foto: SNS Obrenovac


´╗┐

─îlanovi opštinskog odbora Srpske napredne stranke Obrenovac su kao i prethodnih meseci i ovog meseca predstavili sugra─Ĺanima najnoviji 66. broj SNS Informatora. Pored podele Informatora ─Źlanovi stranke su razgovarali sa Obrenov─Źanima o aktuelnim dešavanjima, o svemu onome što je ura─Ĺeno u Obrenovcu u prethodnom periodu, kao i o planovima koji tek treba da budu realizovani.

Centralno mesto u najnovijem broju Informatora zauzima intervju sa predsednikom stranke i predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vu─Źi─çem u kome on govori o prvih deset godina Srpske napredne stranke i u kome navodi da je SNS promenila Srbiju, da je došlo vreme da se gleda napred, a ne nazad u prošlost, i da treba pa┼żnju obratiti na ono što mo┼że da da se menja, a ne na ono što ne mo┼że. Predsednik Vu─Źi─ç u intervjuu naglašava  da su postavljeni temelji za stabilnost i oporavak, ali da sada treba i─çi dalje ka ubrzanom razvoju.

Novi broj donosi i intervju sa ministrom finansija Sinišom Malim, kao i intervju sa zamenikom gradona─Źelnika Beograda Goranom Vesi─çem.

SNS panorama kao i u prethodnim izdanjima predstavlja šta je sve u prethodnom periodu ura─Ĺeno po opštinama na teritoriji cele Srbije..Mnogo je radova, investicija na sve strane, što je odli─Źan pokazatelj da se Srbija pokrenula i da je danas deset puta bolja nego pre  deset godina. Obrenovac u SNS Panorami zauzima zna─Źajno mesto kao opština koja se nezaustavljivo razvija.

"Stvorili smo grad novih šansi. Obrenovac je danas jedno od najve─çih gradilišta u Srbiji, pritom ne govorim samo o autoputu i velikim projektima. Danas naši sugra─Ĺani imaju gde da se zaposle. Ponosni smo na to što stanovnici naših najudaljenijih mesnih zajednica nisu više gra─Ĺani drugog reda. Bruka i sramota je bila što od Dra┼żevca sa jedne strane pa do Piromana, Brovi─ça i Vuki─çevice sa druge strane, naši sugra─Ĺani nisu imali pija─çu vodu. Mi danas tu istorijsku nepravdu rešavamo korak po korak." - rekao je Mirko Vraneševi─ç, OO SNS Obrenovac.

Vraneševi─ç je naglasio da se izlazi u susret sugra─Ĺanima po prioritetima. Negde je to pija─ça voda, kanalizacija, toplovod, asfalt do ku─çe, gradski prevoz, igrališta, parki─çi, fiskulturne sale i sve ono što dovodi do poboljšanja kvaliteta ┼żivota gra─Ĺana Obrenovca.

"Za našu opoziciju jedna poruka je da je ovo zapravo po─Źetak svih projekata koje planiramo. Za desetak dana ─çe biti upoznati, kao i obrenova─Źka javnost koji nas veliki istorijski projekti  po Obrenovac ─Źekaju u narednih nekoliko godina. To su projekti koji ─çe apsolutno promeniti izgled i na─Źin ┼żivota u našem gradu." - istakao je Vraneševi─ç.

Vraneševi─ç se osvrnuo i na aktuelna dešavanja i prokomentarisao današnju opoziciju.

"Naša opozicija nije opozicija Srpskoj naprednoj stranci, ve─ç je opozicija celoj Srbiji. Nama je prosto neverovatno da postoje ljudi koji su prakti─Źno pri┼żeljkivali da Kosovo bude primljeno u Interpol.Na njihovo razo─Źarenje, a na radost celog srpskog naroda to ovoga puta tzv. Republici Kosovo nije pošlo za rukom. Po─Źeli smo da pobe─Ĺujemo na me─Ĺunarodnom planu, ne samo da smo po─Źeli ekonomski da se oporavljamo ve─ç smo po─Źeli da pobe─Ĺujemo na tom nekom pravnom osnovu i u svetskim organizacijama gde kona─Źno mo┼że da se ─Źuje srpska re─Ź. Današnja opozicija svakih nekoliko meseci, kao da im je posao da zavaraju narod, menjaju stranku, menjaju logoe, zastave, ali uvek istu politiku vode i uvek su to isti ljudi. U vreme kada su oni vladali njima je bilo lepo, a gra─Ĺanima Srbije je bilo loše." - zaklju─Źio je Vraneševi─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE