Obrenovac, 21.01.2022

Podela 78.broja SNS INFORMATORA


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 24.11.2019.
OO SNS Obrenovac

Foto:Lokalne novine
Članovi opštinskog odbora Srpske napredne stranke Obrenovac su kao i prethodnih meseci i ovog meseca predstavili sugrađanima najnoviji 78. broj SNS Informatora. Pored podele Informatora članovi stranke su razgovarali sa Obrenovčanima o aktuelnim dešavanjima, o svemu onome što je urađeno u Obrenovcu u prethodnom periodu, kao i o planovima koji tek treba da budu realizovani. 

"Nas zanima isključivo budućnost, i okrenuti smo ka budućnosti, to su teme sa kojima svakoga meseca kada delimo Informator želimo da razgovaramo sa našim sugrađanima, želimo da iz prve ruke čujemo šta je ono što oni vide da bi u budućnosti trebalo popraviti, na čemu bi mogli da radimo još, šta je ono što možemo da poboljšamo, da učinimo život svih naših sugrađana kvalitetnijim i boljim u budućnosti." - rekao je Mirko Vranešević, OO SNS Obrenovac.

U najnovijem broju SNS informatora možete pročitati izveštaj sa proslave održane u hali "Spens" povodom 11 godina od osnivanja Srpske napredne stranke. Tom prilikom predsednik SNS Aleksandar Vučić poručio je da je najvažniji zadatak partije da mladima omogući „srpski san“ kako bi ostali u našoj zemlji.

„Sanjao sam, ne 11 godina stranke i sedam godina vlasti, već puteve i pruge. Puteve koje nismo imali ni kroz Grdelicu, ni kroz Sićevačku klisuru, o kojima smo maštali da nas dovedu do Čačka, Užica, Zaltibora, Tare, Kopaonika... Koji će sutra da nas vode od Novog Sada, preko Rume do Šapca i Zvornika... Sanjao sam i gradilišta, jer sam vozio kroz puste ruševine. Sanjao sam Srbiju kakva može da bude i kakva danas počinje da postoji“. - rekao je tom prilikom Aleksandar Vučić.

Najnoviji Informator sadrži i sve informacije vezane za aktivnosti Srpske napredne stranke u Obrenovcu, od infrastrukturnih do ulaganja u privredu, poljoprivredu, sport i kulturu.

"Ono što je važno za nas jeste da smo nezaposlenost doveli na minimalnu stopu kada govorimo o procentima, dakle u poslednjih nekoliko godina zahvaljujući velikoj investiciji koju su mnogi nazivali livadom, fabrika Mei Ta je danas najmodernija fabrika sa preko tri hiljade zaposlenih Obenovčana koji rade i imaju sigurnu budućnost u toj fabrici. Takođe velika investicija auto put  je otvorila mnoge nove mogućnosti, povezala nas sa Srbijom, sa Evropom i u narednom periodu, u narednih nekoliko godina zaista pravi benefit tog auto puta građani Obrenovca moći da osete kroz nove investicije i kroz sve ono što smo pripremili i pripremamo za budućnost." - rekao je Vranešević.

Vranešević je napomenuo da su se ovih dana širom Obrenovca pojavili plakati koji pozivaju na bojkot izbora i naglasio da je to jedina inicijativa koju opozicija može da ponudi građanima svesna da ne može da pređe cenzus.

"Narod vrlo dobro zna ko radi i bori se za njega, narod vrlo dobro zna koga podržava, narod vrlo dobro zna kome veruje, narod vrlo dobro zna šta je budućnost koja je sigurna i garantovana uz Srpsku naprednu stranku." - poručuju iz OO SNS Obrenovac.Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE