Obrenovac, 01.12.2021

PODELJEN 74. BROJ SNS INFORMATORA (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 28.07.2019.
Građani upoznati sa novim aktivnostima

Foto:lokalnenovine.rs
Članovi obrenovačkog Odbora Srpske napredne stranke juče su na gradskom trgu razgovarali sa građanima Obrenovca, a tom prilikom podeljen je i 74. broj informatora ove stranke.

"U novom broju informatora Srpske napredne stranke, 74. po redu, građani mogu saznati sve ono što SNS radi kako bi poboljšala uslove života svim našim građanima, kako na republičkom, tako i na gradskom i opštinskom nivou. Informator predstavlja zapravo naš izveštaj svega toga što smo radili, a mi ovde u Obrenovcu naravno da imamo mnogo toga da pokažemo našim sugrađanima", rekao je Mirko Vranešević iz Opštinskog odbora SNS-a.

"Što se tiče ovog broja informatora, on je praktično u senci svega onoga što se dešavalo prethodnih nekoliko dana. Pre svega mislimo na pretnje koje su upućene predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, tačnije njegovoj porodici", dodao je Vranešević.

On je najoštrije osudio pretnje koje su osvanule na društvenim mrežama, a potom, u ime Opštinskog odbora, apelovao na organe reda da istraju u svojim istragama.

"Kao opštinski odbor zahtevamo da se počinioci najstrože kazne, jer treba poslati i poruku - Kako da se i običan građanin Srbije bezbedno, ako predsedniku Republike Srbije neko na takav način vređa porodicu, preti i omalovažava", kazao je Vranešević.

"Naš odgovor na sve prozivke i nedela biće novi projekti, nova gradilišta, novi auto-putevi, nove fabrike, nova radna mesta i to je način na koji se mi borimo", poručio je on.

Obrenovčani su i tokom ove podele informatora imali priliku da razgovaraju sa članovima Opštinskog odbora o aktivnostima SNS-a, kako na teritoriji naše opštine, tako i u čitavoj Srbiji.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE