Obrenovac, 22.01.2022

Nenad Ivanić potpisao za Napredak iz Kruševca


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 13.01.2020.
Pravi pokazatelj da se rad i trud na kraju uvek isplati

Foto: Privatna arhiva


Obrenovčani polako ali sigurno okupiraju Super ligu Srbije. U danima koji su iza nas pisali smo o Kikoviću i Deniću, a ovoga puta red je došao i na talentovanog momka koji će tek pokazati koliko zaista vredi, reč je o Nenadu Ivaniću.

Omaleni majstor sa loptom pre samo šest meseci prešao je iz Radničkog u Smederevo i ispostaviće se napravio sjajan posao. Odigrao je polusezonu na visokom nivou i bio jedan od glavnih igrača, dovoljan podatak je da je imao preko 15 asistencija, a kao nagrada došao je potpis za Napredak iz Kruševca. Obrenovčani će na proleće više nego ikad pratiti Arenu sport, a poznavajući Ivanića i njegov mentalitet sigurno će biti bitna karika pod Bagdalom.

"Pre svega hoću da se zahvalim Zoranu Đurđeviću mom agentu i Tomi Kovačeviću koji takođe radi sa Zoranom. Dobili smo poziv od trenera Napretka, izrazio je želju da dođem i nisam se mnogo razmišljao. Otišao sam odmah u Kruševac, prihvatili su me lepo i video sam na startu da je u pitanju sjajno organizovan klub. Nadam se da ću se izboriti da budem u konkurenciji. Želeo bih da se zahvalim ekipi Smedereva koja takođe ima zasluge za ovaj moj uspeh. Naravno, najviše se zahvaljujem mojoj porodici koja mi je bila najveća podrška uvek " - rekao je Nenad Ivanić, novi fudbaler Napretka iz Kruševca.


Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE