Obrenovac, 25.09.2022

PRVIH PET GODINA BOKSERSKOG KLUBA 'OBRENOVAC'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 15.06.2022.
Plemenita veština, dostupna svima

Foto:lokalnenovine.rs/Tanja Ilić


Bokserski klub 'Obrenovac' postoji tek pet godina.Pod budnim okom trenera Nedeljka Tešanovića Bosketa treniraju na obrenovačkim bazenima.

Klub je relativno mlad,ali uz veliku upornost i volju takmičara a i trenera uspeli su da osvoje prva druga i treća mesta na raznim takmičenjima,kao i da iznedre budućeg reprezentativca Srbije.

Na Državnom prvenstvu u Šapcu Branislav Milivojevic je osvojio bronzu.Na prvenstvu Beograda Branislav Milivojevic i David Stanojkov osvojli su srebrne medalje.Na prvenstvu Vojvodine mladi Lazar Lazarevic osvojio je zlato i prvo mesto i ujedno postao reprezentativac Srbije.Na istom prvenstvu Branislav Milivojevic osvaja drugo mesto,a David Stanojkov osvaja treće mesto.Klub funkcioniše kao jedan tim i imaju velike planove za narednu sezonu i takmičenja.

Treninzi se održavaju skoro svakog dana u dogovoru sa trenerom,u tri različita termina.Poseban termin imaju žene,koje osim boksa i kardio programa uče i veštine samoodbrane.

Na treninzima je uvek pozitivna atmosfera u sta smo se i lično uverili.Boks mogu trenirati svi od 7 do 77 i uveriti se zasto se smatra plemenitom veštinom.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE