Obrenovac, 29.11.2021

Nikola Đurović nastavlja trenersku karijeru u Saudijskoj Arabiji


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 11.09.2021.
Đurović je postao član kluba Al Khaleej.

Foto: lokalnenovine.rs


Niz srpskih trenera koji su se okušali u Saudijskoj Arabiji iz godine u godinu je sve duži, a od pre par dana srpski fudbalski ambasador na Bliskom istoku biće i naš sugrađanin Nikola Đurović. Obrenovčanin je "pekao" zanat u Ofk Beogradu, odakle je prešao u Crvenu zvezdu, gde je sa dosta uspeha radio svoj posao, a od juče je i zvanično član Al Khaleej Fc, kluba iz grada Dammam.

"Na samoj istočnoj obali Saudijske Arabije nalazi se klub sa velikom tradicijom, osnovan još 1945.godine. Ovde sam došao na poziv trenera Dejana Arsova, koji sa velikim uspehom radi već 4 godine u Saudijskoj Arabiji. Klub je jako lepo organizovan, sa prelepim stadionom i velikom armijom navijača. Izuzetno veliko poštovanje i ljubaznost su ljudi iz kluba, kao i navijači pokazali prema nama po samom dolasku. U samom timu pored domaćih igrača imamo i Brazilce, Tunižanina, napadača iz Obale Slonovače, štopera iz Gane, a tu je i krilni igrač iz Srbije, Miodrag Gemović, koji je došao iz Vojvodine. Klub ima velika očekivanja i visoke ambicije." - rekao je Nikola Đurović, novi trener u klubu Al Khaleej.

Nema sumnje da je ovo jedan veliki korak napred u karijeri mladog stručnjaka i svakako pravi momenat za odlazak u inostranstvo.


Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE