Obrenovac, 30.05.2024

DŽUDO KLUB ”OBRENOVAC” OSVOJIO 7 MEDALJA


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 14.11.2022.
Džudisti kluba ”Obrenovac” uzeli su češće na međunarodnom turniru u Skoplju, održanom 6. novembra i sa ovog takmičenja poneli tri zlatne, dve srebrne i dve bronzane medalje

Foto:obrenovac.rs


Prema rečima predsednika džudo kluba ”Obrenovac” Branka Živkovića članovi kluba, učesnici takmičenja, ostvarili su odlične rezultate.

– Na turniru je učestvovalo 9 zemalja i preko 350 takmičara, mi smo imali 7 predstavnika i osvojili smo 7 medalja. Takođe, ja sam kao nacionalni sudija pozvan da sudim na ovom takmičenju, a ovo je već drugi put da sudim van granica Srbije – naveo je Živković.

Učesnici su ovom prilikom istakli da je konkurencija bila izuzetno jaka, te da nije bilo jednostavno postići ovakve rezultate, a treneri i predsednik kluba iskazali su zadovoljstvo postignutim uspehom.

Predsednik Komisije za sport opštine Obrenovac Miloš Stanković džudistima je čestitao za postignute uspehe na turniru u Skoplju.

– Važno je istaći da mlađe selekcije džudo kluba ”Obrenovac” treniraju već godinama i za to vreme postižu dobre rezultate, a nadam se da će do kraja ove sezone imati još neku medalju, pored ovih sedam koje su doneli sa internacionalnog takmičenja i da će na taj način uspešno završiti ovu kalendarsku godinu – rekao je Stanković.

Iz džudo kluba ”Obrenovac” naglašavaju da je klub otvoren za prijem novih članova.

– Upis je otvoren svakog radnog dana od 19.30 sati na adresi naših prostorija, u Ulici Vuka Karadžića broj 37. Pozivam sve mališane da dođu, da se druže sa nama i da zajedno pravimo dobre rezultate – poručio je Živković.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE