Obrenovac, 27.06.2022

ODRŽANO PRVENSTVO BEOGRADA U ERGOMETRU


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 28.02.2022.
Miloš Stanković, član Veća Gradske opštine Obrenovac je rekao da je ovo takmičenje jedan vid zimskih priprema za kajakaše i kanuiste.

Foto:lokalnenovine.rs
KKK “Zabrežje” ovog vikenda po treći put je bio domaćin Prvenstva Beograda u ergometru. U simulaciji pravog veslanja učestvovalo je preko 200 takmičara iz beogradskih klubova, od toga 50 članova obrenovačkog kluba. Sportistima je na raspolaganju bilo 6 ergometara: 5 za kajakaše i 1 za kanuiste. Najbolji sa ovog takmičenja narednih nedelja učestvovaće na regionalnom i državnom prvenstvu.

Miloš Stanković, član Veća Gradske opštine Obrenovac je rekao da je ovo takmičenje jedan vid zimskih priprema za kajakaše i kanuiste.

– Ovo je završnica zimskih priprema, pozicioniranje za izlazak na vodu koji će se desiti u prolećnom delu sezone. Pored ergometara koje poseduje KKK ”Zabrežje”, savez naravno kroz svoje učešÄ‡e dodaje određeni broj ergometara, kako za kanu tako i za kajak – izjavio je Stanković.Dragoslav Obadić, predsednik KKK ”Zabrežje” je poručio da je takmičenje u ergometru izuzetno korisno za mlade veslače.

Obadić je dodao da početak veslačke sezone očekuje tokom prolećnih meseci.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE