Obrenovac, 30.05.2024

OMLADINCI PALEŽA SIGURNI NA STARTU PRVENSTVA BEOGRADA


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 30.11.2022.
Kmf Palež - Kmf Beogradski Fon 3:2 (1:1)

Foto: Vuk Ilić


U sportskoj hali Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac” omladinci  kluba malog fudbala ”Palež” pobedili su ekipu KMF ”Beogradski FON” rezultatom - 3:2.

Trener KMF ”Palež” Željko Grujičić istakao je, da je i na ovoj utakmici publika u velikom broju došla da podrži domaći tim.

– Sada smo mi odneli pobedu, ali u toku je tek prvo kolo. Dve godine zaredom prvaci smo Beograda, trudićemo se da i ove godine postignemo dobre rezultate i budemo prvaci Beograda – rekao je Grujičić.

Predsednik Komisije za sport opštine Obrenovac Miloš Stanković naglasio je uspešnu igru KMF ”Palež” u proteklim sezonama takmičenja, posebno u omladinskim selekcijama.

– Naša prva seniorska ekipa nalazi se na višem rangu takmičenja, omladinci su među najboljim ekipama u Srbiji, a nadam se da će uz predan rad i zalaganje tako i ostati i u narednim godinama – kazao je Stanković.

Beograđane su golovima ispratili dvostruki strelac Ignjatović i brzonogi Jerinić. U narednom kolu omladinci Paleža igraju protiv Nove Pazove.Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE