Obrenovac, 19.09.2021

Bokserski spektakl u Obrenovcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 18.01.2020.
Marko Nikolić u hali SKC-a brani titulu prvaka Mediterana

Foto:Printscreen
Hala sportova Sportsko-kulturnog centra "Obrenovac" će 20. marta pod svojom kupolom ponovo okupiti ljubitelje boksa. Naime, tog dana će Marko Nikolić, član Bokserskog kluba Crvena zvezda, braniti titulu prvaka Mediterana u WBC verziji.

Nikolić je u petak, zajedno sa svojim timom i direktorom SKC-a Ivanom Jegorovićem, obišao halu i uverio se u sve uslove koje ona pruža.

"Počeli smo pripreme prošle nedelje i sve je na vrhunskom nivou. Prošle godine, 31. maja, u Hali sportova 'Ranko Žeravica' osvojio sam titulu prvaka Mediterana u WBC verziji, a 20. marta boksujem protiv Francuza koji je bolje rangiran od mene. Ako pobedim njega, skočiću dosta na rang listama i na listi WBC-a", rekao je Marko.

Pošto je i dva meseca pre postavljanja ringa uveren u dobru organizaciju, bokser crveno-belih će 20. marta biti fokusiran samo na meč.

"Daću sve od sebe da pobedim. O protivniku ne razmišljam, razmišljam samo kako da prođem kroz njega, da titula ostane u Beogradu, u Obrenovcu. Pozvao bih sve ljubitelje boksa, jer mislim da će uživati u toj večeri, i u uvodnim mečevima i u glavnom meču", kazao je Marko Nikolić, koji je do sada imao 25 profesionalnih borbi i nijednu nije izgubio.

Obrenovčani su se do sada, pri svakom velikom sportskom događaju, pokazali kao dobri domaćini, pa nema sumnje da će tako biti i dok budemo čekali Markovu 26. pobedu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE