Obrenovac, 29.11.2021

ODRŽAN TURNIR U BASKETU U KRUGU FABRIKE MEITA


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 25.09.2021.
Učešće na turniru uzeli su učenici srednjih škola iz 6 gradova

Foto:lokalnenovine.rs


Iz službe za zapošljavanje kompanije Meita naglasili su, da je ideja da se održavanjem turnira u basketu pruži šansa predstavnicima škola, da kroz sport i druženje donesu značajne nagrade svojim školama.

Direktor Kancelarije za mlade opštine Obrenovac Uroš Miričić naglasio je, da kompanija Meita ima dobru saradnju sa svim tehničkim školama u okruženju.

– Meita ima izuzetnu saradnju sa obrenovačkim školama, posebno sa Tehničkom školom. U Obrenovcu, po završetku srednje škole, mladi ljudi imaju priliku da se zaposle, da grade svoje karijere i budućnost u svojoj zemlji. Naime, pre nekoliko godina, oni koji su odmah po završetku školovanja počeli da rade u fabrici Meita, danas su na rukovodećim položajima sa zaista lepim primanjima. To je put kojim težimo – nalasio je Mirićić.

Ideja je da turnir postane tradicija, a cilj je da se učesnici upoznaju sa načelima poslovanja kompanije.

– Cilj je da se podstaknu učenici, da se nakon obrazovanja profesionalno razvijaju u našoj kompaniji, a upravo imamo otvorene radne pozicije u proizvodnim odeljenjima, livnice i mašinske obrade – navela je Nevena Jevđenović iz službe za zapošljavanje kompanije Meita i ovom prilikom zahvalila svim školama koje su se odazvale pozivu na učešÄ‡e u turniru.

Kompanija Meita pripremila je pehare i medalje za sve učesnike na turniru, međutim prvoplasirna ekipa nagrađena je sa 100.000,00 dinara, drugoplasirana ekipa sa 70.000,00 dinara, dok je trećeplasirana ekipa takmičara nagrađena sa 50.000,00 dinara.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE