Obrenovac, 29.11.2021

NOVE TRIBINE NA FK ”POLET”


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 20.08.2021.
Na terenu fudbalskog kluba ”Polet” iz mesne zajednice Grabovac postavljene su tribine i time upotpunjena postojeća sportska infrastruktura

Foto:obrenovac.rs


Predsednik Komisije za sport opštine Obrenovac Miloš Stanković iskoristio je priliku i poželeo igračima fudbalskog kluba ”Polet” iz Grabovca, uspešnu takmičarsku sezonu.

– Jako sam zadovoljan saradnjom sa fudbalskim klubom ”Polet” iz Grabovca. Ono što smo prošle godine definisali kao najvažnije za razvoj kluba, ove godine smo odradili. Ovamo pre svega mislim na tribine koje su najneophodnije za početak nove sezone – izjavio je Stanković.

On je naglasio da je fudbalski klub Grabovac dobio novu selekciju uz pionirsku i da je to od posebnog značaja kako za razvoj kluba, tako i za sam razvoj mesne zajednice Grabovac.

– Mi ćemo se truditi da kroz programe kao što je Eko dinar, ali i programski deo finansiranja kada su u pitanju suđenja, dodatno pomognemo ”Poletu” iz Grabovca – najavio je Stanković.

Predstavnici Saveta mesne zajednice Grabovac zahvalili su Gradskoj opštini Obrenovac, što je odgovorila na zahteve da se obezbede tribine i na taj način zadovolje potrebe mladih ljudi iz ove seoske mesne zajednice.

– U našoj školi imamo preko 30 dečaka različitog uzrasta, koje smo uspeli da vratimo ponovo na igralište, da se bave sportom – naglasio je Aleksandar Ljubojević, predsednik Saveta mesne zajednice Grabovac i dodao da će se u zimskim uslovima treninzi održavati u sportskoj hali, koja je izgrađena pre 2 godine.

Predsednik fudbalskog kluba ”Polet” iz Grabovca Plavšić Veljko naveo je, da u klubu u ovom trenutku ima preko 40 igrača.

–Osim prvog tima i prve selekcije, takmičićemo se u još 3 selekcije, igraće petlići, omladinci i mag liga. Do sada nismo imali omladinske selekcije, jer nije bilo uslova. Uz pomoć Upravnog odbora, uspeli smo da pokrenemo ove 3 selekcije – rekao je Plavšić i pozvao zainteresovanu decu iz okolnih mesta, da dođu u klub.

On je ovom prilikom zahvalio Gradskoj opštini Obrenovac na podršci usmerenoj na razvoj sporta , te uključivanju u program Eko dinar.

– Sve naše bivše igrače koji su igrali za druge klubove, vratili smo u Grabovac, plan je da se ekipa dodatno podmladi, te da u narednom periodu 2-3 igrača iz škole fudbala pređu u prvi tim – zaključio je Plavšić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE