Obrenovac, 19.09.2021

Turnir 'Nove nade' održan u Zvečkoj


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 26.08.2019.
Sjajne utakmice priredili dečaci i devojčice iz više od 50 fudbalskih klubova

Foto:Printscreen
Na terenima FK "Budućnost" iz Zvečke proteklog vikenda igrao se kvalitetan fudbal, a mrežicu su sjajnim golovima zatresli dečaci i devojčice iz više od 50 klubova iz Srbije. Popularni turnir "Nove nade", koji je ove godine održan osmi put, okupio je više od 1000 fudbalera.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković svečano je otvorio turnir i mnogobrojnim učesnicima poželeo puno sreće u daljem fudbalskom radu.

"Fudbalski savez Obrenovca, Beograda i Srbije mogu biti ponosni na ovaj turnir. Mi sa sigurnošću možemo reći da naš fudbal ima budućnost i ona leži u ovoj deci. Podjednako smo posvećeni i ostalim sportovima i radujemo se svakom velikom turniru u našem gradu. Hvala svim trenerima koji su posvećeni svom poslu, sport je veoma značajan za zdravlje svakog deteta", rekao je Čučković.

Predsednik komisije za sport GO Obrenovac Miloš Stanković naglasio je da su svi ponosni na rad fudbalskog kluba "Budućnost" i dodao da su zasluženo domaćini ovako velikog turnira.

"Veoma je važno da nam se deca bave sportom, to je bitno za njihovo zdravlje i sigurnu budućnost. Mi ćemo po završetku izgradnje fiskulturne sale u Zvečkoj imati i zimske turnire", kazao je predsednik Saveta MZ Zvečka Petar Lalić.

Živojin Kuzmanović ispred FK ,,Budućnost Zvečka” najavio je da će na turniru sledeće godine učešće uzeti više klubova, a samim tim i više učesnika.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE