Obrenovac, 14.06.2024

TAKMIČENJE BRZINOM DO ZVEZDA U OBRENOVCU


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 26.02.2022.
Ponosni smo što danas svih devet osnovnih škola iz Obrenovca imaju svoje predstavnike na ovom takmičenju – naglasio je član Veća opštine Obrenovac Miloš Stanković

Foto:lokalnenovine.rs
Obrenovački osnovci mlađih razreda učestvovali su na takmičenju koje se organizuje 8. godinu za redom, a reč je o projektu Brzinom do Zvezda.

Deca iz 62 grada i opštine takmičiće se da osvoje nagradu najbrže devojčice, odnosno najbržeg dečaka u ovogodišnjem, osmom ciklusu. U pripremnoj fazi organizuju se testiranja po školama, zatim se sprovode kvalifikaciona opštinska i gradska takmičenja na otvorenom prostoru u trčanju na 30-40 metara, gde će najboljih osam dečaka i osam devojčica izboriti plasman u narednu rundu, a to je veliko Telenor super finale.

Organizator takmičenja Nemanja Ilić izrazio je zadovoljstvo odzivom učenika za učešÄ‡e na ovom takmičenju.

– Toplina koja se oseća od dece i učiteljica doprinosi činjenici da je sve ovo što radimo dobar put koji vodi ka tome da zaista izgradimo zvezdani put. Ove godine takmičenje će se organizovati u 62 grada u Srbiji – naveo je Ilić.

Za najbolje učesnike ovog takmičenja, pripremljene su nagrade.

– Pripremljene su 72 nagrade, od toga 22 mobilna telefona i tableta, 34 vaučera za kamp, oprema za škole, veliki televizori za škole, kao i letovanje za porodice dece pobednika takmičenja – rekao je Ilić.Član Veća opštine Obrenovac Miloš Stanković istakao je dobru saradnju sa Atletskim savezom Srbije, kao i sa Sekretarijatom za sport, sa kojima kako kaže sprovode najrazličitije programe namenjene edukaciji dece u oblasti sporta.

– Ponosni smo što danas svih devet osnovnih škola iz Obrenovca imaju svoje predstavnike na ovom takmičenju – naglasio je Stanković

Beogradsko finale Brzinom do zvezda održaće se 14. marta 2022. godine u Štark Areni, dok će veliko "Telenor super-finale Brzinom do zvezda“, biti održano u Beogradu u junu 2022 godine.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE