Obrenovac, 25.01.2022

OBRENOVAC POVEZUJE SRBIJU I REPUBLIKU SRPSKU


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 12.03.2021.
Obrenovac i zvanično domaćin etape na Trci Beograd – Banjaluka

Foto:obrenovac.rs


Obrenovac je proglašen najboljim domaćinom prolaznog cilja na prošlogodišnjoj, 14. međunarodnoj biciklističkoj Trci Beograd – Banjaluka. Tokom ovogodišnje, 15. trke Obrenovac će prvi put u istoriji biti i domaćin etape na jednoj od najznačajnijih sportskih manifestacija koja povezuje Srbiju i Republiku Srpsku.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković ugostio je direktora međunarodne biciklističke trke Beograd – Banjaluka i sportskog direktora Ivana Stevića.

Tom prilikom, Čučkoviću je uručena svečana plaketa, s obzirom na to da je Obrenovac proglašen najboljim domaćinom prolaznog cilja na prošlogodišnjoj, 14. trci od Beograda do Banjaluke.

Najvažniji detalj sastanka tiče se ovogodišnjeg, 15. izdanja.

Obrenovac je i zvanično postao domaćin etape na Trci Beograd – Banjaluka koja će se voziti od 22. do 25. aprila.

Prvog dana takmičenja trka će startovati sa Trka Republike u Beogradu i voziće se do Šapca, gde će 22. aprila ciljem prve etape biti upriličen i dana grada Šapca.

Tokom te prve etape, Obrenovac će biti domaćin prolaznog cilja, drugu godinu za redom.

Već 23. aprila, karavan sa više od 400 učesnika iz 30 svetskih zemalja startovaće iz Obrenovca.

Biće to jedna od najznačajnijih etapa na trci, jer takmičari iz Španije, Francuske, Italije, SAD-a, Holandija, Kine i Emirata, kao i biciklistički timovi iz regiona, preći će granicu između Srbije i Republike Srpske bez zaustavljanja.

Obrenovac će tako prvi put u istoriji biti domaćin starta na jednoj od najznačajnijih trka u ovom delu Evrope, a cilj druge etape biće u Bijeljini.

Treća etapa voziće se 24. aprila od Bijeljine do Vlasenice, dok će se poslednjeg takmičarskih dana trka voziti, po svoj prilici iz Prijedora do centra Banjaluke gde će se spektakularnom vožnjom centralnim ulicama Banjaluke završiti i 15. izdanje trke.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE