Obrenovac, 29.11.2021

OPÅ TINA NAGRADILA MLADOG KAJAKAÅ A


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 29.09.2021.
Predstavnici opštine Obrenovac čestitali Lazaru Dubaiću na postignutim rezultatima na Olimpijskim nadama

Foto:lokalnenovine.rs


Lazar Dubaić predstavio je Kajak kanu klub ”Zabrežje” na takmičenju na regati Olimpijskih nada u Češkoj. Olimpijske nade su nezvanično Svetsko prvenstvo za mlađe kategorije, odakle je Obrenovčanin Lazar Dubaić poneo dve bronzane medalje. Danas su predstavnici opštine Obrenovac, na čelu sa predsednikom Gradske opštine Obrenovac Miroslavom Čučkovićem, uručili prigodan poklon mladom kajakašu Dubaiću i na taj način mu čestitali na postignutim rezultatima.

Iz Komisije za sport opštine Obrenovac naglašavaju, da sve aktivnosti sprovođene u prethodnom periodu, upravo sada daju upečatljive rezultate.

– Sve ono šo je u poslednjem periodu ulagano u sportsku infrastrukturu, pre svega u čamce, opremu, teretanu, kao i u stručno-pedagoški rad i licenciranje trenera, dalo je rezultate, međutim u narednom periodu očekujemo još dobrih rezultata – naveo je predsednik Komisije za sport opštine Obrenovac Miloš Stanković i iskoristio priliku da čestita Lazaru na postignutom uspehu.

Trener KKK ”Zabrežje” Aleksandar Jevtić posebno je naglasio činjenicu, da je uz novu opremu treniranje olakšano, te da su, što je izuzetno važno, omogućeni uslovi za treniranje tokom zimskih dana.

Čučković je ovom prilikom naglasio, da Gradska opština Obrenovac sprovodi rzličite programe kojima podržava razvoj sporta.

– Eko dinar je program koji je baza postojanja sporta u Obrenovcu, pa je i glavni preduslov za održavanje mnogih sportskih aktivnosti. Lazar je dao primer drugim mladim ljudima u Obrenovcu, na koji se način može postići uspeh – poručio je Čučković i dodao da je ideja da mali znak pažnje, poklon koji su danas uručili Dubaiću, sportski časovnik,upravo ponese na Olimpijadi.

Lazar Dubaić naglasio je, da će i u budućnosti ulagati napore, da postane još uspešniji sportista.

– Zahvaljujem se Gradskoj opštini na ovom poklonu, kao i na tome što su ispratili moje uspehe na Olimpijskim nadama, gde sam uzeo dve bronzane medalje. Sledeće godine se spremam za Evropsko juniorko takmičenje koje će se održati u Beogradu, na Adi.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE