Obrenovac, 29.11.2021

ODRŽAN PRVI ”TROFEJ OBRENOVCA”


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 29.09.2021.
U nedelju, 26. septembra u Javnom preduzeću Sportsko-kulturni centar ”Obrenovac” održan je prvi ”Trofej Obrenovca” u bodibildingu i fitnesu

Foto:obrenovac.rs


Ovo takmičenje okupilo je najuspešnije predstavnike bodibilding i fitnes sporta, a takmičari su se predstavili u različitim kategorijama ovog sporta. Takmičenje je održano uz podršku Gradske opštine Obrenovac i Javnog preduzeća ”Elektroprivreda Srbije”.

Organizatorka takmičenja Maja Stanković naglasila je, da je sve veći broj mladih koji iskazuju interesovanje za ovu sportsku disciplinu.

Iz Komisije za sport opštine Obrenovac ponosni su na činjenicu da je Obrenovac na svojoj listi takmičenja dodao još jedno sportsko takmičenje, za koje se kako kažu, nadaju da će postati tradicionalno.

– Važno je da budemo potpuno otvoreni kada su u pitanju neke nove sportske discipline. Mislim da je Obrenovac u potpunosti zreo da bude bogatiji za još jedno novo takmičenje – naveo je predsednik Komisije za sport opštine Obrenovac Miloš Stanković.

Stanković je ovom prilikom naglasio da je glavni motiv za održavanje ovog takmičenja, upravo povećano interesovanje za bodibiding i fitnes.

Za sve pobednike, obezbeđene su medalje, pehari i nagrade sponozora.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE