Obrenovac, 29.11.2021

DELEGACIJA FS SRBIJE POSETILA OBRENOVAC (VIDEO)


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 25.08.2021.
Mlade sportiste fudbalskih klubova sa teritorije opštine Obrenovac posetio je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi

Foto:lokalnenovine.rs


Delegacija FS Srbije ovom prilikom uručila je 31 komplet sportske opreme za sportske klubove iz Obrenovca. Događaju su prisustvovali predstavnici opštine Obrenovac.

Član Veća opštine Obrenovac Miloš Stanković istakao je da su deca, mladi sportisti iz Obrenovca, izrazili oduševljenje posetom selekstora fudbalske reprezentacije Srbije.

– U poseti nam je legenda fudbala, Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije. Očekujemo da se reprezentacija Srbije plasira na Svetsko prvenstvo u fudbalu – istakao je Stanković i dodao da su posete uspešnih sportista malim klubovima izuzetno važne i da su kao takve podsticaj mladim sportistima, da unaprede svoje sportske karijere.

Dragan Stojković Piksi izrazio je zadovoljstvo, što je danas posetio opštinu Obrenovac i mlade sportiste.

– Sport je svojevrsna životna škola. Nebitno je da li će ovi mladi ljudi postati profesionalni sportisti ili ne, važno je da se bave sportom, da ne provode vreme na ulici i da neguju vrednosti koje su im roditelji preneli – poručio je Stojković.

Generalni sekretar FS Srbije Jovan Šurbatović je u ime saveza, pozdravio sve prisutne i naglasio da se nastavlja akcija podele opreme svim amaterskim klubovima širom sveta.

– Fudbalski savez Srbije do sada je uručio 2.300 komleta opreme klubovima širom Srbije, a nadam se da ćemo do kraja godine ili do kraja takmičarske sezone za svih 2.700 klubova širom Srbije uručiti ovakve i slične poklone – istakao je Šurbatović.

Prema njegovim rečima, prioritetni cilj jeste plasman na svetsko prvenstvo, međutim kako ističe podjednaku važnost za FS Srbije ima i pružanje adekvatne pomoći svim članovima ovog saveza.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE