Obrenovac, 07.06.2023

UREĐENJE ”PARKA KNEŽEVA” NA ZABREŽJU


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 19.03.2022.
Članovi ovog kluba u saradnji sa Mesnom zajednicom Zabrežje organizovali su akciju uredjenja terena.

Foto:lokalnenovine.rs
Timski duh i danas je bio  prisutan na jednom od najlepših fudbalskih terena obrenovačke opštine, FK Zabrežje. Naime, fudbaleri ovog kluba u saradnji sa Mesnom zajednicom Zabrežje organizovali su akciju uredjenja terena. Farbanje ograde oko terena i uredjivanje terena zamenilo je trening i pokazalo koliko ćlanovi FK Zabrežje vole svoj klub.

Radove na uredjenju terena  obišli su predstavnici Gradske opštine Obrenovac i tom prilikom klubu su uručili novu pumpu. Stara pumpa koju je klub posedovao više nije funkcionalna pa je klub u toku letnje sezone imao problema oko održavanja samog terena.

- Ono što je suštinski važno je da smo rešili problem sa navodnjavanjem koji je bio veliki prošle godine. Uspeli smo da u saradnji sa rukovodstvom kluba obezbedimo jednu pumpu koja im je najneophodnija za zalivanje. Oni su u prethodnom periodu izbušili novu bušotinu, tako da ono što je najvažnije, da će u narednih deset, petnaest godina sa ovom vrstom bušotine i pumpe imati sigurno zalivanje i održavanje ovako lepog terena. - rekao je Miloš Stanković,predsednik Komisije za sport GO Obrenovac.

Stanković je naglasio da je u planu da se revitalizuje i stara bušotina kako bi imali rezervni izvor.

- Mnogo je bitno imati ovakve uslove. Imamo glavni teren, pomoćni teren, imamo svlačionice gde svakog trenutka imamo toplu vodu, grejanje kao i prostorije za decu da posle svakog treninga, svake utakmice dobiju sokiće, sendviče, tako isto i za prvi tim. - rekao je Slavoljub Mićić, predsednik FK Zabrežje.

Zahvaljujući entuzijazmu i energiji članova kluba i posvećenosti sportu čelnika Gradske opštine Obrenovac, u svrhu poboljšanja uslova za nesmetano i bezbedno odvijanje sportskih aktivnosti, Park kneževa na Zabrežju dočekaće spremno početak nove fudbalske sezone.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE