Obrenovac, 25.09.2022

FK SLOGA OBELE┼ŻAVA 100 GODINA POSTOJANJA(VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 19.03.2022.
U Ratarima je zapo─Źet niz manifestacija koje ─çe obele┼żiti ovaj zna─Źajan jubilej najstarijeg obrenova─Źkog kluba

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

FK "Sloga" iz Ratara ove godine obele┼żava 100 godina od osnivanja. Tim povodom je danas zapo─Źet niz manifestacija koje ─çe obele┼żiti ovaj zna─Źajan jubilej najstarijeg obrenova─Źkog kluba.

U sklopu manifestacije u domu mesne zajednice Ratari i Brgulice, glumci Obrenova─Źkog pozorišta odigrali su predstavu za decu uzrasta do 10 godina, a tim povodom su predstavnici kluba i opštine deci uru─Źili paketi─çe koje je obezbedila fabrika "Meita". Ljubitelji najlepše sporedne stvari na svetu - fudbala u┼żivali su u prijateljskoj utakmici izmedju FK "Sloga" iz Ratara i FK "Radni─Źki" Obrenovac.

- Danas igramo protiv Radni─Źkog iz Obrenovca. Odlu─Źili smo da igra najstariji klub protiv najve─çeg na teritoriji naše opštine, a 19.aprila dolaze veterani Partizana kada ─çe biti zvani─Źno proslavljena stogodišnjica kluba - rekao je Branko Milivojevi─ç, FK "Sloga" Ratari.

Predsednik Komisije za sport GO Obrenovac, Miloš Stankovi─ç, naglasio je da je obele┼żavanje ovog jubileja velik dogadjaj, pre svega za meštane Ratara, ali i za ceo grad kada zna da jedan klub ima tako dugu tradiciju kakvu imaju Ratari.

- Meni je drago da pored tog jubileja i dalje se rade krupne infrastrukturne stvari kada je u pitanju sport. Imamo mogu─çnost da vidimo totalnu rekonstrukciju dve svla─Źionice, svla─Źionicu za delegate, toalete, kompletno adaptiranje fasade same zgrade kluba i to je nešto što ─çe omogu─çiti, u narednom periodu, pre svega stabilnost kluba, mogu─çnost da se ponovo vrate mlade selekcije i da ponovo krene neka vrsta škole fudbala, a da prvi tim udje u Prvu opštinsku ligu. - rekao je Stankovi─ç.

Odbornik Skupštine GO Obrenovac, Predrag Milivojevi─ç, rekao je da se samim ulaganjem u prostorije kluba o─Źekuje priliv mladih, da se priklju─Źe klubu i takmi─Źe za svoje selo.

Završna manifestacija planirana je za 19. april kada ─çe na igralištu u Ratarima biti odigrana utakmica izme─Ĺu doma─çina i FK "Partizan" iz Beograda. Tog dana u planu je, kako isti─Źu u klubu i sve─Źano otvaranje svla─Źionica koje su renovirane.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE