Obrenovac, 19.09.2021

Talentovani dečaci Radničkog osvojili zimsku ligu u Surčinu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 11.02.2018.
Radnički je osvojio prvo mesto sa osvojenih maksimalnih 30 bodova i gol razlikom 39:7

Lokalne novine
Talentovani dečaci Radničkog iz Obrenovca, rodjeni 2008. godine juče su  odigrali utakmicu poslednjeg kola zimske lige u organizaciji FK Jedinstvo Surčin. Kao i u poslednjih 9 utakmica, i u ovoj su bili dominantni u odnosu na protivnika, FK Buducnost iz Dobanovaca, koja je bila i prvi pratilac i jedina dva poraza su doziveli upravo od decaka iz Obrenovca. Rezultat je bio 6:1. Strelci za Radnički su bili : Lazić, Veselinović, Stankovac x2, Petrović i jedan auto gol.

Radnički je osvojio prvo mesto sa osvojenih maximalnih 30 bodova i gol razlikom 39:7. Trener Radničkog iz Obrenovca, Aleksandar Stankovac, je naglasio da su dečaci veoma talentovani, da se poklapa godina rodjenja sa nepisanim pravilom da Obrenovac svake 4 godine izbaci ultra talentovanu generaciju za fudbal. Najveći kvalitet je sto su kompaktni kao celina, kvalitet je ravnomerno rasporedjen, a iz timske igre, svaka utakmica iznedri novog junaka.

Interes kluba ali i svakog od njih je da ostanu što duže zajedno, jer kako vreme prolazi, svako od njih napreduje pojedinačno ali i ekipa napreduje sve više. Pehar za prvo mesto je predat direktoru kluba, Jugoslavu Vujačiću i direktoru mladjih kategorija, Ljubomiru Cvetanoviću sa sigurnošcu da je to samo prvi u nizu ove generacije.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE