Obrenovac, 25.01.2022

Ofk Rvati beleže odlične rezultate u prijateljskim utakmicama


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 23.02.2021.
U vikendu koji je iza nas izabranici Milana Vučićevića savladali su Skelu i Ratare.

Foto: lokalnenovine.rs


Od kada je klub preuzelo novo rukovodstvo, neki novi vetrovi duvaju u Rvatima. Izabranici Milana Vučićevića popularnog "Vučka" pružaju odlične partije u pripremnom periodu, a u vikendu koji je iza nas ostvarili su dve pobede, bez primljenog gola. Prvo su na noge bacili Skelu, pobeda rezultatom 2:0, a strelci na ovom susretu za Rvate bili su Đurđević Aleksandar i Ilić Ivan.

Drugog dana vikenda prijateljska utakmica odigrana je u Ratarima, protivnik ekipa Sloga. Ubedljiva pobeda (6:0) krunisana sa dosta lepih akcija, strelci na ovom susretu bili su Lazić Slobodan x2, Jakovljević Strahinja, Antić Nemanja, Nikolić Slobodan i Ilić Ivan. Fudbalere iz Rvata i narednog vikenda očekuje dupli program, subota utakmica protiv Fk Liso Polje, a u nedelju utakmica protiv prijatelja iz Vranića.

Što se tiče igračkog kadra uglavnom je cela ekipa ostala na okupu, raduje povratak Ninkovića koji će mnogo značiti ekipi, a treba spomenuti da su dres Rvata zadužili iskusni fudbaler Goljić Nikola, dugogodišnji član Poleta iz Grabovca i Posavine iz Stublina, kao i Stamenić Dušan, vihorno krilo, koji je nastupao za Rojkovac i Zabrežje. Čeka se povratak golgetera Vučićevića, a do tada glavnu reč na terenu drži prekaljeni Dušan Berić.

Po rečima novog predsednika Vladana Simića klub očekuju novi infrastrukturni radovi, a sve to da bi omogućili deci iz školice fudbala da imaju normalne uslove za rad i napredak. 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE