Obrenovac, 29.11.2021

SVETISLAV PEŠIĆ U BOLNICI


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 18.10.2021.
Kontrolni treninzi muške “A” reprezentacije Srbije ipak neće biti održani 18. i 19. oktobra.

Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT


Uprkos velikoj želji selektora Svetislava Pešića, pozvanih igrača, njihovih klubova i trenera, okupljanje reprezentacije je u ponedeljak ujutru otkazano usled zdravstvenog problema sa kojim se suočio selektor Pešić. O zdravstvenom stanju Svetislava Pešića govorio je za zvaničan sajt KSS prof. dr Dragan Radovanović. 

"Zdravstveno stanje selektora Pešića je stabilno, ali ima akutno zapaljenje grla koje zahteva da se što pre podvrgne bolničkom tretmanu. Zbog toga će već danas biti primljen u Klinički centar Srbije", poručio je prof. Radovanović. 

Direktor reprezentacije Srbije Dragan Tarlać je izrazio zahvalnost svim klubovima i igračima koji su se odazvali pozivu na kontrolne treninge. 

"Želim da se u ime reprezentacije i kompletnog Košarkaškog saveza Srbije zahvalim svim igračima koji su se uprkos zgusnutom takmičarskom rasporedu odazvali pozivu na kontrolne treninge. Takođe, želeo bih da iskažem i veliku zahvalnost upravama i trenerima klubova iz kojih reprezentativci dolaze na izvanrednoj saradnji i iskazanoj spremnosti na prilagođavanje profesionalnih obaveza potrebama nacionalnog tima", naglasio je Tarlać. 


Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE