Obrenovac, 19.09.2021

Obrenovčanin na kampu perspektivnih sudija u Kragujevcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 23.10.2020.
Nenad Jevtić uskoro na Srpskoj ligi

Foto: lokalnenovine.rs


Kamp perspektivnih sudija održan je od 19.10.2020 do 22.10.2020 u Kragujevcu. Mesto na ovogodišnjem kampu dobio je i Nenad Jevtić, jedan od najperspektivnijih sudija iz Obrenovca. Idealnu priliku koja mu se ukazala Jevtić je iskoristio na najbolji mogući način, upijao je savete iskusnijih, a sve sa ciljem da se što pre nađe na listi sudija za Srpsku ligu.

"Iz Kragujevca nosim samo lepe utiske, mnogo toga novog sam naučio od vrhunskih predavača kao što su Milovan Ristić (pomoćnik Milorada Mažića) i Dejan Filipović, predsednik organizacije. Stekao sam mnogo novih poznanstava, a najviše mi se svideo rad na terenu sa sudijama Super lige Srbije, gde sam dobio jako korisnih saveta, koji će mi mnogo značiti za dalji period. Takođe bio sam jedan od dvojice mahača sa Beogradske zone, što je imalo dodatni značaj. Ispunio sam kriterijume za Srpsku ligu i uz malo sreće očekujem uskoro prelazak" - rekao je Nenad Jevtić, fudbalski sudija iz Obrenovca.

Karijeru je počeo pre tačno deset godina, put ga je vodio od najnižih liga gde se najbolje uči zanat. Na Prvu beogradsku ligu prelazi 2015.godine, a na proleće 2018.godine prelazi na Beogradsku zonu. Kao glavni sudija odradio je dosta kvalitetnih utakmica, a u ulozi mahača odradio je preko 50 ligaških utakmica u Beogradskoj zoni, što ga je i svrstalo u red perpektivnih sudija. Da li će Obrenovac posle dužeg vremena ponovo imati sudiju u Srpskoj ligi, vreme će pokazati.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE