Obrenovac, 26.09.2021

MENJAŽA SLIČICA POD PLATANIMA SKC OBRENOVAC


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 11.05.2018.
U susret Mundijalu, počev od 19. maja, svake subote od 11 časova biće organizovano menjanje sličica pod platanima Sportsko kulturnog centra u Obrenovcu.

Foto:SKC Obrenovac
Svetsko prvenstvo u fudbalu održava se od 14. juna do 15. jula u Rusiji, a ljubitelji sličica i fudbala su uveliko spremni.

Kad se kaže FIFA World Cup, za mnoge su prva asocijacija sličice Panini. Ova italijanska kompanija osnovana je 1961. godine i od tada kreće kolekcionarska priča zvana skupljanje sličica za Mundijal. Svake četiri godine, pasionirani zaljubljenici u samoljepljive stikere fudbalera, nestrpljivo išÄekuju da popune novi album i dodaju ga svojoj vrednoj kolekciji. 

U susret Mundijalu, počev od 19. maja, svake subote od 11 časova biće organizovano menjanje sličica pod platanima Sportsko kulturnog centra u Obrenovcu.

Nekada čisto klinačka stvar, skupljanje mundijalskih sličica je opilo svakog ko se bar jednom upustio u ovu avanturu. Menjaži sličica najviše se raduju deca, ali ni stariji ne zaostaju jer ih menjaža podseća na detinjstvo, pa se tako ispred Doma kulture očekuju kolekcionari sličica od sedam do 77 godina. 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE