Obrenovac, 24.06.2024

PUNOM SNAGOM NA HRVATE


Izvor: Telegraf.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 07.03.2019.
Vaterpolisti Srbije u najjačem sastavu za duel sa 'barakudama'!

Foto:VSS/UNIQA
Selektorvaterpolo reprezentacje Srbije Dejan Savić je odredio 13 igrača za susret sa Hrvatskom 12. marta u Sisku.

Kao što je i najavio, bez obzira što ovaj susret nema veći rezultatski značaj, Hrvatima će se suprotstaviti u najjačem sastavu, onom koji je osvojio zlato na EP u Barseloni.

Dakle sastav je: Gojko Pijetlović (Šabac), Dušan Mandić (Pro Reko), Viktor Rašović (Solnok), Sava Ranđelović (OSC), Miloš Ćuk (Mladost), Duško Pijetlović (Dinamo), Nemanja Vico (Triestina), Milan Aleksić (Solnok), Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Filip Filipović (Pro Reko), Andrija Prlainović (Solnok), Stefan Mitrović (Ferencvaroš) i Branislav Mitrović (OSC).

Ekipa će se okupiti u Sisku u ponedeljak uveče, kada će imati trening. I na dan utakmice će se trenirati a početak poslednjeg susreta u grupi Evropa kupa je u 17.30.

- Odigrali smo sve susrete u ovom takmičenju po planu i najavili smo da ćemo sa Hrvatskom da igramo u najjačem sastavu. I oni su pozvali najbolje igrače tako da sam siguran da će biti kvalitetna utakmica. Igraćemo još ove godine ali u svaki meč ulazimo sa najvišim ambicijama a duel sa timom koji nam je često bio rival u najvažnijim utakmicama je prilika da vidimo gde smo – kaže kratko Dejan Savić.

Obe selekcije su se već plasirale na F8 Evropa kupa koji će od 5. do 7. aprila biti održan u Zagrebu. Prve četiri ekipe sa tog takmičenja stiču pravo igranja na finalnom turniru Svetske lige u junu u Beogradu.

Ukoliko Srbija bude među te četiri ekipe onda će iz Zagreba put našeg glavng grada tri sastava jer je Srbija kao domaćin direktan učesnik. U Beogradu će pobednik steći pravo igranja na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE