Obrenovac, 02.08.2021

IGNJATOVIĆEVA BLISTALA U ALPSKOJ KOMBINACIJI


Izvor: Kurir.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 25.02.2019.
Nevena bolja i od Vendi Holdener!

Foto:Printscreen
Srpska skijašica Nevena Ignjatović ostvarila je sjajno 11. mesto u alpskoj kombinaciji voženoj u okviru Svetskog kupa u Krans-Montani!

Međutim, još značajniji je rezultat koji je Nevena ostvarila u okviru slaloma za kombinaciju. Slobodno se može reći da je to njena trka karijere jer je zauzela drugo mesto u jakoj konkurenciji, a bila je bolja čak i od Švajcarkinje Vendi Holdener, i to na njenom terenu.

Šteta što Nevena nije uspela da sjajan rezultat u slalomu pretvori sličan konačni plasman, pošto je u spustu, koji nije njena disciplina, bila 25.

Ipak, ovo je fenomenalan plasman za Ignjatovićevu, koja je na Svetskom prvenstvu u Švedskoj kombinaciji bila 19, a sada je čak uspela da nadmaši taj rezultat. Pobedu u alpskoj kominaciji odnela je Frederika Brinjone iz Italije.

- Presrećna sam današnjim ostvarenjem, 11. mesto je nagrada za tešku sezonu, punu muka, sa znatno manjim finansijama u odnosu na neke prethodne. Ipak, ostvarili smo još jedan istorijski rezultat, drugi najbolji za srpsko skijanje, posle prošlogodišnjeg šestog mesta u Lencerhajdu. Trka je bila teška, naročito spust, u uslovima koji su bili problematični, na mekanoj stazi. U slalomu sam uspela puno toga da nadoknadim, imala drugo vreme dana i srećna sam što forma dolazi, iako se bližimo kraju sezone. Hvala svima koji su verovali u mene, jer je iza nas sezona puna teškoća - rekla je Nevena za Sport klub. 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE