Obrenovac, 19.09.2021

SPREMNI ZA NOVE, JOŠ BOLJE REZULTATE


Izvor: Telegraf.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 18.10.2019.
Skijaški savez Srbije predstavio novu strukturu i planove za ski sezonu 2019/2020.

Foto:Skijaški savez Srbije
Skijaški savez Srbije u četvrtak je na konferenciji za medije prezentovao planove za novu takmičarsku ski sezonu 2019/2020. tokom koje je predstavljena i nova struktura saveza i planovi za naredni period.

Krajnji cilj nove strukture je plasiranja naših reprezentativaca na predstojećim Olimpijskim igrama i ostvarivanja što boljeg plasmana za Srbiju.

- Stvaranje vrhunskih rezultata u sportu je posledica sistemskog rada, ulaganja u kadrove i infrastrukturu, popularizacije sportskog duha u javnosti, dobrih partnerstava, i zato smo svi mi u Skijaškom savezu Srbije posebno ponosni jer smo ove godine po prvi put u istoriji saveza svim učesnicima nove kalendarskesezone 2019/2020. obezbedili nove uniforme kao i besplatne ski pasove.

- Naš cilj je da osnažimo savez kao krovnu instituciju za zimske sportove kod nas i da zajedno sa Skijalištima Srbije napravimo jak skijaški sistem u zemlji, koji će biti baza za razvoja budućih šampiona” rekao je Matic Jeraša, direktor alpskog odbora Skijaškog saveza Srbije. 

Naši reprezentativci poput Nevene Ignjatović, državne prvakinje, Marka Vukićevića i Matije Milenkovića, u zimskim sportovima u disciplinama Alpsko i Nordijsko skijanje, Snowboard-u i u skijaškim skokovima, svake godine beleže sve uspešnije i bolje rezultate na svetskim takmičenjima.

Tokom konferencije obratila se i naša najbolja skijašica i državni prvak Srbije, Nevena Ignjatović, koja je tokom dosadašnje karijere ostvarila preko 100 medalja na međunarodnim takmičenjima, od kojih je 35 zlatnih.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE