Obrenovac, 22.01.2022

PRIJAVITE SE


Izvor: Alo.rs/Tanjug/Lokalne novine | Obrenovac, 24.01.2021.
Po─Źelo prijavljivanje za 34. Beogradski maraton

Foto:Alo/Marko Metlas


Prijavljivanje za 34. Beogradski maraton po─Źelo je i mo┼że se obaviti na zvani─Źnom sajtu maratona...

Beogradski maraton odr┼ża─çe se 16. maja, a termin odr┼żavanja ovogodišnjeg maratona usaglašen je sa najva┼żnijim svetskim krovnim organizacijama iz oblasti tr─Źanja - Svetskim udru┼żenjem maratona i uli─Źnih trka (AIMS), Me─Ĺunarodnim Institutom za trka─Źku medicinu (IIRM) i Serijom najve─çih svetskih maratona (WMM).

Kako se navodi, termin odr┼żavanja 34. Beogradskog maratona ve─ç se nalazi u kalendaru AIMS-a, kao i u zvani─Źnom ─Źasopisu ove globalne trka─Źke organizacije Distance Running, a tako─Ĺe je objavljen i u kalendaru WMM, s obzirom da je Beogradski maraton ove godine i kvalifikacioni maraton za Svetsko prvenstvo u masters kategoriji u okviru ove presti┼żne serije (Abbott World Marathon Majors Wanda Age Group World Championships).

- O─Źekujemo da po dugogodišnjoj tradiciji 34. Beogradski maraton bude uspešno i odgovorno organizovan doga─Ĺaj koji ce ostvariti i svoje zna─Źajne sportske, promotivne, humanitarne i druge programske ciljeve o kojima ─çemo uskoro obavestiti trka─Źku i ostalu javnost - navodi se u saopštenju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE